Gevelreiniging

Weer, vuil en graffiti laten helaas altijd wel hun sporen na op uw gevel. Dat kan gelukkig snel opgelost worden door uw gevels te laten reinigen.

Gevelreiniging

Het reinigen van de gevels geschiedt op een milieu vriendelijke werkmethode , welke methode toegepast wordt hangt af van de klant en soort vervuiling en de type steen .

Een vervuilde gevel wordt gereinigd door middel van een hogedrukspuit , het oppervlak wordt met water onder een druk 200 bar met vuilvrees schoongespoten , vaak zijn de vervuilingen zo hardnekkig dat ze eerst een voorbehandeling nodig hebben , de gevel wordt dan ingesmeerd met een pasta of vloeistof en wordt daarna onder hoge druk met warm water schoongespoten.
Al de materialen die wij gebruiken worden op een zo veilig mogelijke manier aangebracht en verwerkt en zijn niet milieu belastend.

Stralen (Torbo)

Wij stralen ook de gevel dat is een straalmethode waarbij water en straalmiddel tegelijk worden gebruikt , deze methode geeft een optimaal resultaat .

Een offerte voor Gevelreiniging op maat?

Neem dan nu contact op! Wij maken graag met u een vrijblijvende afspraak om voor u een offerte op maat te maken. U kunt ons bellen of het contactformulier invullen en wij nemen contact op met u!

Bekijkt u ook eens ons YouTube kanaal en volg ons op Google Plus.