Gevelrenovatie

In tegenstelling tot de meeste andere voegbedrijven biedt VZN Voegwerken voor de renovatie van gevels het totale pakket; een complete vernieuwing met alle werkzaamheden die daarbij horen. Hierin onderscheiden we ons duidelijk van de concurrentie. Wij nemen een gevel helemaal onder handen zodat die weer als nieuw lijkt. Bij zo’n gevelrenovatie halen we eerst het oude voegwerk eruit. Met lucht,elektrisch of we slijpen met een afzuigsysteem. We bekijken bij elke gevel welke manier het beste is om het voegwerk te verwijderen zonder de stenen te beschadigen. de stenen die beschadigd zijn of gescheurd die herstellen wij .Dan reinigen we de gevels , En vervolgens brengen we vakkundig nieuw voegwerk aan.

Als er door de jaren heen verschillende soorten steen zijn gebruikt b.v. dicht metselen van een raam of een deur en men heeft toen de verkeerde kleur stenen gebruikt dan kunnen wij de muur ook helemaal inkleuren met een speciaal ontwikkelde verf .

Wilt u een offerte voor Gevelrenovatie?

Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons bellen of u kunt het contactformulier invullen en wij bellen u terug om een afspraak te maken! Bezoek ook eens ons YouTube Kanaal en Google plus pagina.